Diensten

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization – zoekmachine optimalisatie dus. Hiermee kun je jouw klanten helpen om organisch een toppositie te behalen binnen de zoekresultaten van zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Tijdens een advies gesprek kijken wij welke SEO technieken het beste aansluiten op jouw bedrijf.

google seo

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie is een van de meest duurzame en efficiënte online marketing strategieën. Nadat jij het SEO-pakket hebt geselecteerd voor jouw klant, analyseren onze specialisten of de website voldoet aan de juiste richtlijnen.

Heb je nog geen website? Klik hier.

Als we de SEO uitleg zo simpel mogelijk houden: mensen gebruiken de zoekmachine omdat ze een bepaalde vraag, probleem of behoefte hebben. De website die de zoeker het beste helpt zou in theorie het hoogste in Google moeten komen te staan voor die specifieke zoekopdracht.

Om een toppositie te behalen binnen de zoekresultaten starten we met optimaliseren van de website, en creëren we een relevante zoekervaring voor de gebruikers van de zoekmachines.

Eén hoge positie levert jouw klant al snel tientallen tot honderden bezoekers per dag op; dagelijks voor jaren lang! De uiteindelijke doelstelling van SEO is niet één hoge positie, maar meerdere topposities. Tientallen goed rankende pagina’s die samen tienduizenden of in sommige populaire niches honderdduizenden bezoekers per maand opleveren.

online marketing

SEO

Technische SEO

Bij de optimalisatie van de technische SEO worden de elementen bedoeld waardoor een website goed functioneert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede sitestructuur, de laadsnelheid van de website en de juiste indicatie. Om een toppositie te behalen binnen Google of andere zoekmachines is het belangrijk dat onder andere deze onderdelen volledig zijn geoptimaliseerd.

Content Marketing

Content is een belangrijk aspect binnen SEO maar ook andere vormen van online marketing. “Content is key” hoor je wel eens. Binnen SEO is het belangrijk dat de zoektermen op de juiste manier terugkomen in de content op een website.

Buiten de kwaliteit en relevantie van de content, is ook consistentie erg belangrijk voor een succesvolle content strategie. Door consequent en consistent waardevolle content te delen via het internet gaan zowel mensen als zoekmachines de website van je klant zien als waardevolle informatiebron.

Linkbuilding

Bij Linkbuilding is het van belang dat er een duidelijke en effectieve strategie toegepast wordt. Linkbuilding is het plaatsen van relevante en kwalitatieve links voor een website.

Het vergaren van links naar de  website van je klant is nog steeds noodzakelijk om de uiteindelijke toppositie binnen google of andere zoekmachines te behalen. Hierbij is de kwaliteit van de backlinks dus uiterst belangrijk. Onze marketing specialisten creëren zorgvuldig een kwalitatief backlinkprofiel voor jouw klant.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op