Diensten

Website Design & Development

Een website of webshop is de start van de online vindbaarheid van een bedrijf. Na het maken van een website kun je beginnen met het promoten van je website via Google of Social Media. Je kunt je website dus zien als een digitaal visitekaartje!

Website development

Waarom een website of webshop laten maken?

Een goed werkende website is de start van je online vindbaarheid. Een bedrijf zonder website is bijna niet meer voor te stellen. “Hoe heet het bedrijf? Dan Google ik het even!” Een website is het digitale visitekaartje van een bedrijf. Hier kun je alle informatie weergeven, een beter beeld geven aan jouw potentiële klanten en de uitstraling van het bedrijf naar voren brengen. 

Het is handig om een website direct SEO te laten optimaliseren tijdens het bouwen. Zo kunnen beide kanten direct samenwerken en de website vanaf het begin goed optimaliseren voor de vindbaarheid binnen Google en andere zoekmachines.

online marketing

Nieuwe website of webshop

Responsive

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Zo’n 90% van de websites wordt bezocht via de mobiele telefoon! Daarom is het uiteraard van belang dat een website er op de mobiele telefoon goed uit ziet en snel werkt. 

Naast een te gek design, zorgen onze web developers er dus ook voor dat de website fijn werkt op alle apparaten. 

Professioneel design

Doormiddel van een professioneel en modern design zorgen wij er voor dat de uitstraling van het bedrijf, verwerkt wordt in de website. 

Technisch geoptimaliseerd

Een goede uitstraling van de website is natuurlijk erg belangrijk. Maar de werking van de website is natuurlijk net zo belangrijk als het design.

Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor Google en andere zoekmachines is het erg belangrijk dat de website technisch geoptimaliseerd is. 

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op